SUOMEN LAPSIPARKKI

TILAPÄINEN LASTENHOITO

Toteutamme tilapäistä lastenhoitoa osana päivähoitoryhmää, silloin kun ryhmässä on tilaa. Tilapäisessä hoidossa olevat lapset otetaan mukaan varhaiskasvatuksen päivärytmiin ja toimintaan. Myös ruokailu sisältyy tilapäisen hoidon hintaan, poislukien erityisruokavaliot. Tilapäisen hoidon aikoja on varattavissa myös lauantaisin.


Varaus tulee tehdä viimeistään 24h ennen hoitoa ja mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään 12h ennen varatun hoidon alkua. Käyttämättä jätetystä ja liian myöhään perutusta ajasta veloitamme varatun ajan mukaisesti koko hinnan. Mikäli lapsi sairastuu äkillisesti, varausta ei veloiteta, kun huoltaja esittää lääkärintodistuksen asiasta.


Meille on mahdollista jäädä myös yöhoitoon. Yöhoitoa järjestetään erikseen ilmoitettuina aikoina ja sen hinta poikkeaa normaalista tuntihinnoittelustamme. Tulevista yöhoidon ajankohdista ilmoitetaan Lahden Lapsiparkin Facebook-sivuilla: https://www.facebook.com/suomenlapsiparkki/ Ota sivu seurantaan ja pysy ajantasalla tulevista tapahtumista.