PIENI  YKSITYINEN

RYHMÄPERHE-PÄIVÄKOTI

LAHDESSA

VARHAISKASVATUS

RYHMÄPERHE-PÄIVÄKOTI


Olemme pieni ja turvallinen yksityinen ryhmäperhepäiväkoti Lahdessa Tonttilassa. Toimintamme on varhaiskasvatuslain mukaisesti kaupungin hyväksymää ja valvomaa. Toiminnassamme korostuu liikuntaan innostaminen, musiikin harrastaminen ja tunteiden tunnistaminen ja sanoittaminen.


Hoitoajat voidaan sopia myös iltapainotteisiksi. Tällä hetkellä palvelemme ilta-asiakkaitamme klo 20 asti ja erikseen sovittaessa myös myöhempään. Tarjoamme myös hoitoon ja kotiin kuljetusta, jolloin vanhempien aikataulut helpottuvat. Kuljetusmahdollisuus riippuu aina ryhmän vakkarihoitajasta sekä muodostetun ryhmän aikatauluista ja asuinpaikoista. Jokainen hoitaja toimii meillä itsenäisenä yrittäjänä ja päättää itse tarjoaako kuljetusmahdollisuuden asiakkailleen. Kuljetuksesta sovitaan aina erikseen hoitosopimusta tehdessä.


Ilona Päivähoito on perustettu lapsilleen hoitopaikkaa etsineen äidin toimesta, joten motivaattorinamme ei ole raha, vaan aito kiinnostus sitä kohtaan, missä ja kenen kanssa lapset päivänsä viettävät. Hoitajien valintaan kiinnitetään erityistä huomiota, jotta hoitosuhteet olisivat pitkiä ja lasten kiintyminen hoitajaan turvallista.

Ota Facebookimme seurantaan tästä: https://www.facebook.com/ilonapaivahoito

TILAPÄINEN LASTENHOITO

LAPSIPARKKI

Toteutamme tilapäistä lastenhoitoa osana päivähoitoryhmää, silloin kun ryhmässä on tilaa. Tilapäisessä hoidossa olevat lapset otetaan mukaan varhaiskasvatuksen päivärytmiin ja toimintaan. Myös ruokailu sisältyy tilapäisen hoidon hintaan, poislukien erityisruokavaliot. Tilapäisen hoidon aikoja on varattavissa myös lauantaisin.


Varaus tulee tehdä viimeistään 24h ennen hoitoa ja mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään 12h ennen varatun hoidon alkua. Käyttämättä jätetystä ja liian myöhään perutusta ajasta veloitamme varatun ajan mukaisesti koko hinnan. Mikäli lapsi sairastuu äkillisesti, varausta ei veloiteta, kun huoltaja esittää lääkärintodistuksen asiasta.


Meille on mahdollista jäädä myös yöhoitoon. Yöhoitoa järjestetään erikseen ilmoitettuina aikoina ja sen hinta poikkeaa normaalista tuntihinnoittelustamme. Tulevista yöhoidon ajankohdista ilmoitetaan Lahden Lapsiparkin Facebook-sivuilla: https://www.facebook.com/suomenlapsiparkki Ota sivu seurantaan ja pysy ajantasalla tulevista tapahtumista.EKOLOGISIA LASTENVAATTEITA JA MUUTA IHANAA

ILONA SHOP


Ilona Shop on Ilona Päivähoito Oy:n omistama verkkokauppa, jonka valikoimissa on laadukkaita leluja ja lastentarvikkeita sekä ekologisia, Suomessa tehtyjä vaatteita. Otamme myyntiin vain merkkejä, joita olemme itse käyttäneet parhaimmillaan jo vuosia ennen verkkokaupan perustamista. Voimme siis oman kokemuksemme pohjalta suositella jokaista tuotetta, joka Ilona Shopissa on myynnissä.


Ostoksille pääset tästä: https://www.ilonashop.fi


Verkkokaupasta löytyy myös käytettyjen vaatteiden second hand-osio. Kun haluat luopua meiltä uutena ostetusta vaatteesta, ostamme sen takaisin myytäväksi käytettynä. Maksamamme hyvitys riippuu vaatteen kunnosta ja merkistä.


Ilona Shopin Facebookia pääset seuraamaan tästä: https://www.facebook.com/ilonashop.fi