LASTENHOITOALAN

AMMATTILAISILLE

Sinä lastenhoitoalan ammattilainen tai sellaiseksi haluava

tule itsenäiseksi yrittäjäksi Ilona Päivähoidon tiimiin!


Oletko miettinyt perhepäivähoitajaksi alkamista, mutta asiaan liittyvä paperityö tuntuu hankalalta? Vai mietityttääkö työn yksinäisyys? Haluaisit ehkä olla kotona oman lapsesi kanssa mahdollisimman pitkään, mutta kotihoidon tuella ei paljon asuntolainan lyhennyksiä maksella?


Autamme sinut alkuun urallasi ja avustamme myös toiminnan lopetuksessa, jos haluat jossakin vaiheessa siirtyä muihin tehtäviin. Hoidamme paperityöt puolestasi. Saat hintaedut materiaalien yhteistilauksista. Päivän aikataulu, viikon toimintatuokiot ja kuukauden ruokalista on mietitty valmiiksi puolestasi, mutta saat tottakai olla mukana vaikuttamassa niihin. Jokainen Ilona Päivähoitaja noudattaa samoja toimintaperiaatteita ja kriteerejä. Jokainen hoitaja tarjoaa asiakkailleen samat mahdollisuudet liikkumiseen, musisointiin ja tunnetaitojen kehittämiseen.


Meillä toiminta lähtee aina asiakkaan tarpeista. Olemme erikoistuneet iltapainotteisen hoidon tarjoamiseen. Voit myös tarjota asiakkaillesi extrapalveluna mm. kuljetusta hoitoon ja takaisin kotiin hoitopäivän päätteeksi. Tai voit sopia vanhempien kanssa lapsen harrastukseen kuljettamisesta hoitopäivän päätyttyä.


Ota yhteyttä, jos ajattelet, että sopisit joukkoomme, niin keskustellaan asiasta lisää!